dinsdag 11 augustus 2015

LEUK NIEUWS van Papier Plezier

Hoi allemaal,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Nee wij zijn niet in de war... Wij weten dat het nog niet de 15e of de 1e van de maand is,
maar wij hebben een leuk nieuwtje! Dus vandaar een extra Papier Plezier.
Iedere maand is het weer erg leuk om elkaar uit te dagen en uiteindelijk met de zelfde opdracht toch een totaal andere kaart/creatie te zien. Ook zijn er dames die iedere maand gezellig meedoen. Dat is hartstikke leuk! Daarom hebben wij besloten om iedere maand met een Gastdesigner te gaan werken. Hoe leuk is dat?! Maar hier blijft het niet bij. Marianne word onze sponsor! Iedere maand mogen wij een prachtige Collectable(s) weggeven namens haar aan de gastdesigner!

Onze eerste  gastdesigner is geworden
.........................................
       ...........................
                .......
             Chantal!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zij maakt de meest uiteenlopende prachtige creaties! Ook doet Chantal altijd met ons Papier Plezier mee. Het is altijd een verrassing wat voor grapje ze weer gemaakt heeft op haar creatie. Dit maakt ook de kaarten van Chantal erg uniek.

Zoals altijd maken wij de 15e het thema en de Collectables bekend.

Wie weet ben jij de volgende gastdesigner! Doe jullie allemaal gezellig mee?

 


12 opmerkingen:

 1. Hoi Mandy! Wat een geweldig leuk nieuws! En dat jullie met gastdesigners gaan werken en dat jullie door Marianne Herselt gesponsord gaan worden. Dat had je niet kunnen dromen! En Chantal als eerste gastdesigner, een betere hadden jullie ook niet kunnen kiezen! Super! Ik volg jullie op de voet hoor...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verrassing. Ik moet tot mijn spijt zeggen dat ik nooit mee doe, maar wel altijd heerlijk kan genieten van het moois dat jullie maken.
  Leuk dat Chantal de eerste gastdesigner mag zijn, ik kijk nu al uit naar de mooie creaties.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mandy, ik sluit me volledig aan bij mijn voorgangers! Super leuk nieuws. Ook ik doe nooit mee, maar met Chantal als eerste gastdesigner hebben jullie een hele goede keuze gemaakt! Heel veel succes!
  Lieve groetjes, Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kei-leuk Mandy....en natuurlijk Marleen maar bij haar schreef ik zo juist al...en nu ben jij aan de beurt. Heel erg leuk en supergaaf dan Chantal jullie eerst GD is. Ze maakt ook zulke leuke dingen en wat zal ze dit leuk vinden. Ik kan niet wachten op jullie en jaar creatie...

  Ik zal nog even geduld moeten hebben...

  Lieve groet, Petra L

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mandy,
  Wat komen jullie met een leuk nieuwtje, supers hoor ik volg het allemaal met plezier. Heel goed dat Chantal gekozen is zij is zo heerlijk creatief en verwerkt er altijd een grappig grapje in.
  Heel veel succes en liefs Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marleen en Mandy,
  Wat een geweldig nieuws dat jullie iedere maand een gastdesigner uitkiezen.
  En super voor Chantal dat zij de spits mag afbijten!!
  Dat gaat helemaal goed komen, want ze maakt écht zulke leuke creatie's.

  Lieve groetjes, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuk nieuws. Leuk dat Marianne sponsor wil zijn,
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal SUPER leuk!
  Ik blijf jullie papier plezier volgen hoor! Ben een echte fan, haha!
  Groetjes, Mariama.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een waanzinnig leuk nieuws Mandy en Marleen! Waanzinnig leuk ook dat jullie een sponsor hebben en wat voor een! Papier Plezier gaat lopen als een tierelier dat weet ik zeker! Jullie kunnen ook echt heel trots zijn!! Complimenten!!! Ik voel mij echt vereerd dat ik jullie eerste gastdesigner mag zijn en ik vind het een waanzinnig groot compliment :) Dank jullie wel voor de ontzettend lieve tekst die jullie over mij hebben geschreven! Een beter compliment kan ik mij niet voorstellen en dit is voor mij echt onbetaalbaar :) Bedankt lieve meiden!
  Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waw! Leuk nieuws allemaal en wat een goeie keuze om Chantal de eerste gastdesigner te laten zijn, ze maakt waanzinnig mooie crea's met de collectables van MD!
  lieve groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

 11. Dit is super leuk nieuws! Dit is ook zo origineel wat jullie samen zijn op gestart en dat dit dan zo gaat uitgroeien, geweldig! Ik zou zeggen ga zo door! Kijk er altijd graag na!
  Dat jullie dan Chantal kieEn als eerste gast designer is helemaal geweldig, dat verdiend ze dan ook!! Ik ben het ook helemaal eens met jullie woorden over haar! Bovendien is het ook nog eens een top meid!
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een applaus voor jullie dat het zo goed loopt en dat MD sponsort! Ga zo door!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor van je reactie. Ik lees ze keer
op keer weer met heel veel plezier!

Liefs, Mandy