zaterdag 2 januari 2016

Happy new year

De eerste dag van het nieuwe jaar zit er alweer ruimschoots op. Gisteren rond dit tijdstip genoten jullie misschien nog wel van een oliebol, het mooie vuurwerk of lagen jullie al heerlijk op een oor.
Ik hoop in ieder geval dat jullie allemaal een goede jaarwisseling hebben gehad.

Maar bij deze......

















En hebben jullie nog goede voornemens voor dit jaar?
Één van mijn goede voornemens is in ieder geval: Weer lekker fröbelen en dit delen met jullie!

Ik zal jullie beloven dat ik jullie niet meer zo laat verslonzen. Het is namelijk echt veel te lang geleden dat ik een blogberichtje plaatste! Mijn excuses hiervoor. Maar 2015  was voor mij een jaar met vele ziekenhuisbezoekjes (die overigens nog steeds door zullen blijven gaan), weinig puf, weer een verhuizing enz. Maar ik heb er weer veel zin in lekker te fröbelen, achter de schermen ook al lekker bezig. Natuurlijk ga ik ook weer mijn uiterste best doen om te reageren op jullie mooie creaties. Maar verwacht geen dagelijks blogberichtje op mijn blog of reactie bij jullie, dit kost mij helaas teveel energie. Maar lekker rondneuzen doe ik altijd natuurlijk met veel plezier!

Ik ga dit jaar in ieder geval in met een heerlijke frisse start. Allereerst begint dit al (zoals jullie waarschijnlijk al wel hebben gezien) met een blogmetamorfose. Ik was het hysterische roze met gifgroen zo zat! Een hele tijd geleden had ik Eline al gevraagd of zij mij wilde helpen met een nieuwe look voor mijn blog. Dit wilde ze wel voor mij doen. Zo lief! Maar door alles is dit een beetje vertraagd.  Maar uiteindelijk na wat heen en weer gemaild, over mijn wensen is Eline, bij mij langs geweest (we zijn nu immers haast bijna buren. Haha. Dat is dan weer het voordeel van het verhuizen van het boerengat richting de grote stad!). Echt zo ontzettend lief van haar! Bij deze wil ik je nogmaals bedanken Eline. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat! Al moet er hier en daar nog even wat kleine puntjes op de i geplaatst worden. Keer op keer word ik weer vrolijk van de schattige wolkjes.

Hoe vinden jullie het eindresultaat?

Bedankt weer voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.





33 opmerkingen:

  1. Ziet er prachtig uit Mandy! Ben blij dat we weer iets van je horen/zien!
    De allerbeste wensen voor een nieuw jaar!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom terug! Je blog ziet er fantastisch uit. Ik vond hem al zo professioneel, ik snap nu waarom. ;-) Gaaf dat Eline dit voor jou heeft gedaan. Mooi én cute! Veel knutsel plezier weer en ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom terug! Je blog ziet er super cute uit.
    De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mandy ik hoop dat 2016 dan maar iets beter voor je gaat, is allemaal al vervelend genoeg zo. Zou toch fijn zijn als je, je hobby weer kan oppakken...
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gezellig dat je er weer bent! Hopelijk lukt het je om wat vaker tijd de besteden aan je hobby en komen je dromen dit jaar uit...
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je blog ziet er echt heel erg leuk uit! Leuke kleurtjes. Super dat Eline het gedaan heeft voor je.
    Veel knutselplezier het komende jaar.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fantastisch leuk, je blog met die wolkjes! Voor jou ook een gelukkig en creatief nieuwjaar met zo veel mogelijk gezondheid toegewenst!
    Groetjes, Mariama.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supergave lay-out heb je nu!! Leuk dat je weer terugbent in blogland!!
    De beste wensen voor 2016! En heel veel knutselplezier gewenst!!
    Lieve groetjes, Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mandy welkom terug op je prachtige blog, wat zul je ermee in de wolken zijn!!! Was zo benieuwd hoe het met je ging en was bijna een mail naar je gaan sturen! Verhuisd naar de grote stad, en Eline bijna als je buurvrouw, is ook niet verkeerd, haha Ik wens je heel veel moois het nieuwe jaar en heel veel goede gezondheid en weer prachtige creatieve dingen! Pas goed op jezelf en geniet maar lekker op de bloggies!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey Mandy,
    Allereerst ook voor jou de beste wensen voor 2016!!
    Je blog is helemaal super-geweldig-fantastisch geworden en echt heel lief van Eline dat ze jou hiermee heeft geholpen! Gezellig dat jullie nu ook zo ongeveer buren zijn, hihi.
    Super dat je weer bent begonnen met knutselen, mis je vrolijke werkstukken enorm en ben dan ook heeeeel benieuwd wat voor leuks je allemaal aan het maken bent.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat fijn voor je dat je weer kunt gaan knutselen, je maakt zulke prachtige creaties! Ik geniet er altijd van om ze te bekijken. Ook mijn gezondheid laat vaak niet toe dat ik blog, dus ik wens je een gelukkig, gezond en creatief 2016 toe. Het is geweldig dat je vlakbij Eline woont, want dat is zo'n lieve vrouw, je boft maar. Je blog ziet er schitterend uit! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke nieuwe blogLO !
    Ik wens je een gezond en creatief 2016 !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gelukkig en gezond nieuwjaar!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  14. je blog ziet er weer piekobello uit Mandy...een prachtig jasje aangedaan!!!
    en ook voor jou en hen die jou omringen de beste wensen voor 2016 met heel veel creativiteit...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jij ook de beste wensen en een goed knutseljaar, Mandy! Je blog ziet er fantastisch uit! Prachtig met de wolkjes en zachte kleurtjes :). Heel tof en lief van Eline dat ze je geholpen heeft. Tot snel weer in blogland :). Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Fijn om weer iets van je te horen! En je blog ziet er echt fantastisch uit! Handig hoor zo'n creatieve buurvrouw!
    groetjes anita

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Allereerst de beste wensen voor 2016!
    Ik moest eerst even naar beneden scrollen om te kijken of ik wel op het goede blog zat. Ziet er top uit hoor!
    En ook als je even niet zo vaak post blijven we je volgen hoor!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Hoi! Wat ontzettend leuk om je weer te lezen! Ik miste je in Blogland :( Ik had jouw super schattige blog al gezien maar wil toch nog even zeggen dat hij echt zo leuk is! Heel lief van Eline dat zij samen met jou wilde brainstormen en deze super schattige blog lay-out voor jou heeft gemaakt :) Ik vind de kop: Mandy's Hobbydroom" ook veel leuker bij jou passen dan "De Hobbydroom"! Ik wens jou een ontzettend mooi, warm, gezellig jaar toe met heel goede gezondheid en boordevol creativiteit! Waanzinnig leuk dat wij weer van jouw prachtige creaties mogen genieten!
    Heel veel liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Fijn dat je er weer bent, ik miste je al! Ik hoop dat 2016 een goed jaar mag worden voor jou.
    Groetjes,
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Mandy! Allereerst jij ook de beste wensen voor 2016! Ik hoop dat het voor jou een positief jaar wordt, ondanks de vele geplande ziekenhuisbezoekjes.
    Fijn weer eens iets van je te lezen! Heel begrijpelijk dat je niet altijd de energie hebt om een blogje te plaatsen. En een verhuizing hakt er ook meestal flink in……
    Maar hopelijk zien we wel weer regelmatig kaarten van jouw hand langs komen. Je hebt zo’ n leuke frisse stijl! Die stijl, maar ook je positiviteit en doorzettingsvermogen vind ik heel erg inspirerend! Betekent dit ook weer een ontwaken uit de winterslaap van Papier Plezier?
    Lief van Eline dat ze je geholpen heeft bij je blogmetamorfose, wat een snoeperig wolkje! Ik kan me voorstellen dat je daar iedere keer weer blij van wordt!

    Groetjes, Monique Felix
    P.S. Als je in dezelfde stad als Eline bent komen wonen, dan zijn wij ook bijna buren! Welkom ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ook voor jou de beste wensen voor 2016.
    Je blog ziet er heel leuk uit. De wolkjes passen heel goed bij je blognaam de hobbydroom.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Tof jou weer te 'zien' Mandy! Hoop dat alles ok is met jou. Je nieuwe bloglayout is alvast prachtig!
    Hoop dat we vaak moois van jou zullen mogen bewonderen in het nieuwe jaar!
    liefs, en allerbeste wensen voor een prachtig, gezond en creatief 2016!
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Mandy,
    Wat super fijn om wat van je te horen ik heb verschillende keren aan je gedacht van hoe het toch met jou zou gaan. Maar gelukkig hoor ik hier hele dappere voornemens van jou. Ik hoop van harte dat het je gaat lukken en het goed met je mag gaan. Heerlijk dat de verhuizing achter de rug is en je boft maar dat Eline voor jou een prachtige nieuwe bloglayout heeft ontworpen, ik vind hem super. Een mooie nieuwe start voor het nieuwe hobbyjaar heel veel plezier met freubelen ik ben benieuwd naar je creaties.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gelukkig nieuwjaar! Wat gaaf om 2016 met zo'n mooie lay-out van je blog te beginnen. Ziet er echt prachtig uit! Gezellig als je af en toe een beetje rondneust in blogland :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. De beste wensen voor een mooi en creatief 2016. Fijn dat je er weer bent. Ik reageerde niet altijd maar ik genoot wel van je berichtjes en wat je maakte. Ik hoop dat je je plekje een beetje gevonden hebt en zult genieten van de geneugten van de stad. En die wolkjes horen wel bij je blog om de naam. Ik ben benieuwd wat je weer laat zien. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Super dat je er weer bent. De beste wensen voor 2016. Je blog ziet er lekker fris uit.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Het doet me goed om weer iets van je te horen/lezen. Zelf ben ik het afgelopen jaar ook niet zo heel trouw aan het bloggen geweest. Maar dit jaar wil er ook wel meer tijd in gaan steken.
    Je nieuwe blog L.O ziet er lekker fris uit, en het wolkje doet het héél goed hoor.
    Heel veel succes en sterkte met alles wat er nog op je pad gaat komen.
    De beste wensen, en al het goeds voor 2016.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Mandy,

    Allereerst ook de beste wensen voor jou en je moeder.
    Fijn om weer wat van je te horen. Leuke nieuwe look heeft je blog zo!! En ik wens je een beetje extra energie toe om weer lekker te prutsen. Ik heb die mooie nieuwe diertjes van Eline gezien, daar weet je vast wel raad mee denk ik.
    Ik hoop weer leuke dingen van je te zien maar doe gewoon wat lukt en waar je zin in hebt.

    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi hoi Mandy,
    hee wat leuk dat je er weer bent!!!!
    Voor jou en je familie ook de beste wensen,
    hopelijk gaat het met je gezondheid wat beter de komende tijd!
    het uiterlijk van je blog vind ik helemaal super!!!
    Fijn dat je daarmee geholpen bent!!!!
    Hopelijk kun je snel weer wat knutselen en plaatsen op het blog!!!!
    Liefs en groetjes van Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ha die Mandy,
    leuk weer te lezen dat je ons niet vergeten bent. Maar weer een verhuizing? Woonden jullie er tijdelijk? Ik hoop dat je wat gewend bent! EN ik hoop dat je je ondanks al de ziekenhuisbezoekjes toch weer aardig goed voelt.
    Je blog ziet er betoverend uit!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hallo Mandy,

    Wat lang geleden maar fijn dat je er weer bent en ben benieuwd wat 2016 ons allemaal mag brengen je blog ziet er geweldig uit!!!

    lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo Mandy,

    Misschien een beetje aan de late kant, maar voor jou nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, hopelijk mag het voor je een mooi jaar worden waarin je weer lekker creatief bezig kunt zijn!

    De blog metamorfose is echt super! Zo schattig de wolkjes, ik raak er helemaal van in de wolken hihihi!

    Succes met alles!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wauw! Zwaar jaloers op je nieuwe look! Echt super gaaf! Fijn dat je er weer bent! Freubel ze!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor van je reactie. Ik lees ze keer
op keer weer met heel veel plezier!

Liefs, Mandy