vrijdag 15 november 2013

Candy!...

(Dit bericht blijft bovenaan staan tot 15 november)
 
Hoi lieve blogvolgers :)
 
Om jullie allemaal te bedanken voor jullie lieve en leuke
reacties, die wij ieder keer weer krijgen op onze creaties, willen
wij jullie bedanken met een.....
 
Candy! 
 
 
Wij zijn zoals jullie weten groot fan van Washi Tape, Vilt en Plakletters!
Dus die moesten natuurlijk ook wel in onze candy zitten hihi.
 
Wat moet je doen om kans te maken op de candy?
- Je bent volger van ons blog (ben je dit nog niet meld je aan en doe gezellig mee!)
- Plaats de candy op je eigen blog
- Laat een reactie achter onder dit bericht (wij zouden het leuk vinden als jij
ons vertelt waarom juist jij onze candy moet winnen...)
 
De candy loopt tot 15 november. Hierna zullen via een loting de winnaar bekend maken.
 
Liefs, De hobby droom


27 opmerkingen:

  1. Hoi allebei,
    wat leuk een candy! Natuurlijk doe ik graag mee en zal meteen de foto op mijn blog zetten. En als er washi tape in zit....gaaf!!
    Ik vind het moeilijk om te zeggen waarom ik juist de candy zou moeten winnen. Gewoon eerlijk verloten, daar hou ik meer van. Waarom ik wel en een ander niet? Dan lijkt het net alsof ik het een ander niet gun en ik gun het iedereen.
    Dus: heel veel sterkte met kiezen en anders random...;-))
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet Gerjanne! Maar wij verloten de candy ook hoor. Allen zijn wij gewoon erg benieuwd waarom je deze candy graag zou willen winnen... wat je er zo leuk aan vind bijvoorbeeld... dus vandaar ;)

      Liefs, De hobby droom

      Verwijderen
    2. Okee, gelukkig! Dan kan ik nog zeggen dat ik tape en letters helemaal te gek vind. Ik wil niet zeggen dat ik een tick daarvoor heb, maar anderen thuis denken daar anders over ;-)
      GerJanne

      Verwijderen
  2. wat een gave candy geven jullie weg
    ja natuurlijk wil ik wel meedoen
    ik heb al meerdere keren met washi-tape gewerkt
    en vind het ongelofelijk wat jullie er allemaal mee doen
    dat geeft ons ook weer inspiratie
    maar net wat gerjanne al zegt
    ik gun het iedereen
    ik zal het gelijk op mijn blog zetten
    bedankt voor deze kans

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi dames van de hobbydroom,
    wat een leuk idee,
    zomaar een kadootje weggeven,
    ik houd ook erg van washitape,
    kan er ook nooit genoeg van hebben,
    daarom doe ik mee, maar gunnen doe ik het iedereen!
    Ik zal de candy op mijn site plaatsen,
    groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jazeker doe ik gezellig mee met deze candy. Deze tapejes zijn gewoon heerlijk om mee te werken, en een leuke set letters is nooit weg. Tof van jullie dat jullie deze leuke candy willen weggeven.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Knutselspullen heb je nooit genoeg, dus ik doe met alle plezier mee aan deze candy! Nu werk ik nog met hele oude rubberen alfabet stempels waarvan sommige al half verteerd zijn en niet al mijn series zijn compleet. Dus de plakletters zullen zeker een uitkomst zijn! En met de rest van het pakket weet ik ook wel raad. Erg leuk samengesteld!
    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi dames, wat een super leuke candy! Daar gaan jullie vast iemand héél erg blij mee maken! Ik ding niet mee naar de prijs, omdat ik de tapejes die te winnen zijn al heb of omdat ik die toen juist bewust in de winkel heb laten liggen. De alfabet-letters lonken wel hihi, maar ik vind dat jullie iemand blij moeten maken die héél het pakket goed kan gebruiken. Succes met de candy en ik word nu eindelijk eens jullie volger hoor haha, ben toch wel nieuwsgierig wat jullie maken elke keer! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Thank you for your blog post. I have already been saving for our new book on this subject and your short article has made us all to save money. Your thoughts really responded all our issues. In fact, in excess of what we had known before we stumbled on your excellent blog. My spouse and i no longer have doubts as well as a troubled mind because you clearly attended to the needs in this article. Thanks
    Cardsharing Server | Best cardsharing

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Net jullie blog ontdekt en stuit nu ook nog op een gave candy. Oef en dan willrn jullie ook nog weten waarom ik het juist zou moeten winnen. Tsja, eigenlijk durf ik helemaal niet te winnen, heb al vaak met een challenge of blog iets gewonnen en vind eigenlijk dat een ander ook eens iets moet winnen, maar ja het zijn wel hele gave spullies. Dus ik waag toch maar een kansje.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi dames van De Hobby Droom super leuke candy hebben jullie bedacht ik ben helemaal weg van de spulletjes die in jullie candy zitten. Ik ben zelf ook altijd op zoek naar leuke tapejes, letters en cijfers niet weg te denken bij mijn hobby kaartenmaken.
    En niet alleen ik wil graag deze candy winnen, maar het is De Hobby Droom van iedereen.
    Groetjes Leni

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo team van Hobby Droom. Allereerst dank voor de leuke reacties op mijn blog. Washi tape en letterstickers zijn een van mijn favoriete items. Graag wil ik meedoen met de verloting. Ik wens jullie een fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Al een poosje volgen jullie mijn blog en ik vond dat ik ook niet achter kon blijven om jullie blog te volgen. Was ik al langer van plan maar het kwam er maar niet van. Nu gedaan en ook meteen de candy maar op mijn blog gezet.
    En waarom ik die zou moeten/willen winnen?? Nou....ik denk omdat ik net als al die andere bloggers heel graag iets win waar we weer mooie creaties mee kunnen maken.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw! Dit is echt ontzettend leuk! Via iemand anders ben ik hier terecht gekomen en de eerste aanblik op jullie blog zei al genoeg! Ik ben verliefd op jullie blog. Gewoon om de kleurtjes, de kaarten die jullie maken, echt super! Ik ben dan ook gelijk volger geworden en wil graag mee doen met jullie win actie. Ik hou ontzettend van tapejes en zeker die die jullie verloten. Maar ben al een paar keer in de winkel geweest waar ze ze verkopen en elke keer hebben ze ze niet. Zo ontzettend jammer! Ook ben ik gek op vilt en op plakletters. Gewoon omdat het zo leuk staat op kaarten! je kan er zo veel kanten mee op en omdat je op die manier heel snel kaartjes maakt als je niet zoveel tijd hebt en je toch een kaart nodig hebt!

    Groetjes Anna Laura
    madebyannalaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw....wat leuk zeg! Ik wil heel graag met washitape gaan werken....heb het zelf ook al wel ....maar nog nooit echt een kaart mee gemaakt....dus wil dit graag proberen.
    Ik wil heel erg graag meedoen met de verloting en ben al volger van jullie ....maar weet niet hoe ik de candy in mijn sitebar moet zetten!

    Liefs Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi,hoi Hobby Droom!!

    Bedankt voor jullie bezoekje op mijn blog
    Gelijk even een kijkje bij jullie doen en wat een
    leuke blog hebben jullie!!
    En wat zijn jullie leuk bezig op deze manier,
    lekkere frisse kleurtjes en leuke acties!
    Ik ben gelijk maar even volger geworden,
    en kom snel weer even een kijkje nemen

    Een heel fijn weekend dames!! Liefs; Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Hobby Droom meisjes,

    Leuk dat jullie volger bent geworden van mijn blog en ik ben gelijk bij jullie wezen kijken en wat een mooie kaarten maken jullie.
    Ik wil graag meedoen met de Candy omdat ik ook wel eens met Washitape wil werken heb zelf wel een tape gekocht maar geen washitape, en ik ga de candy op mijn blog plaatsen.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo en ik heb je blognaam al een paar keer voorbij zien komen en dacht nu ga ik echt op zoek naar Hobby Droom en tot mijn verbazing heb je ook nog een leuke candy waar ik aan mee kan doen. Washi tape is ontzettend leuk en je kan er zoveel mee. Maak er nu zelfs lintjes van omdat het heel soepel materiaal is. Dus ik doe graag mee aan deze leuke Candy want ook plakletters en vilt zijn mijn grote hobby.
    Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn blog en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoihoi! Dankjewel voor jullie lieve reactie! Dus ik ben eens even komen buurten... ;). Wat hebben jullie een leuk, vrolijk blog! 'k Ben gezellig volger geworden! De candy is ook erg leuk :), wie wil er nu geen kadootjes krijgen? Deze tapejes heb ik nog niet, en de letters zien er ook gaaf uit! Met losse letters werk ik nog niet veel, dus het lijkt me superleuk om te krijgen en te gaan proberen! Succes met verloten...
    Veel knutselplezier verder! Groetjes, Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh leuk een candy! Washitape, vilt en plakletters, ook helemaal te gek! Dus ik doe graag mee met deze candy! Alvast reuze bedankt dat jullie ons deze kans geven en veel succes :o)
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik doe gezellig mee hoor! Wat super leuk dat jullie deze mooie candy gaan verloten. Tja en waarom zou ik deze pracht candy willen winnen....Ik zie op jullie blog zulke mooie dingen voorbij komen met Whasi tape, ik zou er zelf ook wel eens graag mee aan de slag gaan, het lijkt me enorm leuk! Vilt is iets dat ik steeds meer ga gebruiken, zo leuk om mee te werken! Dus ik waag graag een gokje hoor, heel veel succes allemaal! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Washitapejes....een hobbydroom van mij om die doos nog voller te krijgen, haha. Ik werk er zo graag mee. Plakletters gebruik ik ook veel. Vilt gebruik ik eigenlijk nooit, maar dat komt meer omdat ik dat niet heb, haha. Anyway, leuk dat jullie zo'n mooie candy weggeven, ik doe graag mee. En hoewel ik hier regelmatig kom kijken, zal ik me nu dan eindelijk ook als volger aanmelden.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Tjah, waarom zou ik die moeten winnen. Ik ben zo'n typje die nooit wat won en afgelopen tijd heb ik dus al 1 give-away en een kaartje gewonnen. Dus heb ik al enorm geboft eigenlijk he:):)

    mm, ik weet wel een reden:) Ik heb eigenlijk nog nooit met vilt, washitape en plakletters gewerkt. :)

    Hoe 't ook zij, ik ga een linkje plaatsen op mijn blog! Groet!


    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wooow te gek een super leuke candy gaan jullie verloten...en ja waarom ik die graag zou zou willen winnen.....Omdat ik heel graag met felle kleurtjes werk en ook wel CASkaartjes en daar zijn ze uitstekend voor geschikt....en vilt heb ik wel maar dat is er nog van toen de kids klein waren...en die zijn nu bijna 40....wie wat bewaard die heeft wat....hahaha
    Volger ben ik al langer en ik zet dadelijk de candy in mijn sidebar....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ja.ja .....ik wil ook graag meedoen omdat.....ik er nog nooit mee heb gewerkt en het heel graag eens zou willen uitproberen!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Leuk een candy, ik doe graag mee. Waarom ik hem wel wil winnen? Omdat ik mij graag laat verrassen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Door Carla komen jullie op mijn blog en ik weer op die van jullie. Ben volger geworden en met mijn neus in de candy gevallen. Leuk! Hij staat op mijn blog.
    Groetjes, Trees

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor van je reactie. Ik lees ze keer
op keer weer met heel veel plezier!

Liefs, Mandy